Zøsser Saerens

Født 1965, har praktiseret psykoterapi siden 1997. Uddannet i skindergade på Psykoterapeutisk institut som de første 7 år efter uddannelse, dannede ramme om klienter i individuel terapi og grupper for selvudvikling.

Siden blev Mariendalsvej 40, Frederiksberg, den nye ramme for klienter – individuel, par og opstilling i gruppe. Der fulgte uddannelser i kunstterapi, Bachs, Bars, Healing, Heste terapi, og familieopstilling.

I 2007 flyttede jeg til Hammer, et landsted, der danner ramme om min bolig – hovedhuset, 3 hytter, et staldhus og en sal til undervisning. Her bor jeg med heste, katte og haner.  Her afholdes løbende retreats – dvs ophold hvor den enkelte eller en gruppe fordyber sig i roen og evt en workshop.

Jeg lever spartansk – gode øko grøntsager, som er samme kost der tilbydes på ophold. Min glæde er at fordybe mig i naturen og derigennem styrke min ro og min intuitive væren. I mine terapier er nærvær og rejsen ind til essensen i fokus. Jeg elsker mit arbejde – både i min klinik og på mit landsted.  Jeg elsker at se ind i kernen af det der spænder ben, og gør at du eller i søger hjælp.

Mange har igennem tiden spurgt, hvordan jeg arbejder,  – det skal opleves. Jeg arbejder ud fra, hvad den enkelte kommer med, – jeg arbejder ud fra at lytte og se, og bruge det jeg har i mig af viden, visdom og spiritualitet, til at hjælpe indsigt og forløsning på vej. Der er altid en vej.

Her på min hjemmeside kan du se, hvem jeg har et samarbejde med, workshopholdere, der løbende holder kursus på mit landsted.

Se workshopholdere

For et døgns ophold, incl morgenbakke og guidet meditation 600 kr.
alle terapi former – 600 kr pr session, som er af en times varighed
par halvanden time – 850 kr

Nogle gange har jeg brug for hjælp på mit landsted, og bytter gerne kost og logi mod arbejde, og den hjælp du måtte have brug for.